Ny prosjektleder møtte Innlandet

8. august 2018
Tron Bamrud skal lede det nye Innlandet. Ferden med å bli kjent startet i Peer Gynts rike.

Prosjektleder Tron Bamrud er på plass

2. august 2018
Tron Bamrud hadde sin første arbeidsdag som prosjektleder for sammenslåingen av Hedmark og Oppland til Innlandet fylkeskommune 1. august.

Disse fire ideene går videre

26. juni 2018
Juryen har valgt ut fire ideer til fylkesvåpen for Innlandet. Disse ideene går nå videre til tre designbyrå.

Se alle forslagene til fylkesvåpen

19. juni 2018
Til sammen kom det inn 162 forslag.

Nå er det bestemt: Navnet blir Innlandet

14. juni 2018
Stortinget har nå vedtatt at navnet blir Innlandet fylkeskommune.

Fra sams til samling

13. juni 2018
Politikerne i Innlandet er klare for å ta det fulle og hele ansvaret for fylkesvegene fra 1. januar 2020.

Imponert over engasjementet

1. juni 2018
Fristen på forslag til nytt fylkesvåpen for Innlandet gikk ut 31. mai. Engasjementet er stort og det har kommet inn mange spennende innspill.

Fylkeskommunen og kommunene

31. mai 2018
Fellesnemnda har vedtatt å sette ned en referansegruppe for samarbeidet mellom kommunene og den nye fylkeskommunen.

Stortinget vil ha grundigere navneprosess

28. mai 2018
Kommunal- og forvaltningskomiteen på Stortinget er ikke fornøyd med regjeringens prosess rundt nye fylkesnavn.

Har du idé til nytt fylkesvåpen?

4. mai 2018
Når Hedmark og Oppland fylkeskommuner slår seg sammen til Innlandet fylkeskommune 1. januar 2020, trengs det nytt fylkesvåpen.

Vedtok fem år etter lang debatt

25. april 2018
I dag vedtok fellesnemda omstillingsdokumentet. Politikerne gikk inn for fem års varighet på kompensasjonsordningene for ansatte.

Fra Akershus til Innlandet

11. april 2018
Tron Bamrud skal lede sammenslåingen av Hedmark og Oppland og blir første fylkesrådmann for et samlet Innlandet.
Translate »