Hvor går Innlandet?

11. oktober 2018
Nå starter arbeidet med å legge ambisjonen for Innlandet, med oppstart av  visjonsprosess og arbeidet med den første regionale planstrategien.

Kollektivorganisering i Innlandet

11. oktober 2018
Kollektivtrafikken i Innlandet fylkeskommune skal organiseres som en fagenhet i fylkeskommunen, slik det er i Oppland i dag.

Juryen har tatt sitt valg

21. september 2018
En enstemmig jury har valgt å innstille Ferskvann reklamebyrå sitt forslag «Kommunikasjon og knutepunkt»/«F3» til fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune.

Fylkesvåpen for Innlandet

6. september 2018
Ett av disse 12 forslagene blir fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune.

Politisk organisering

6. september 2018
Politikerne vil ha fire hovedutvalg for virksomheten i Innlandet fylkeskommune, i tillegg til et fylkesutvalg bestående av 15 representanter.

Ny prosjektleder møtte Innlandet

8. august 2018
Tron Bamrud skal lede det nye Innlandet. Ferden med å bli kjent startet i Peer Gynts rike.

Prosjektleder Tron Bamrud er på plass

2. august 2018
Tron Bamrud hadde sin første arbeidsdag som prosjektleder for sammenslåingen av Hedmark og Oppland til Innlandet fylkeskommune 1. august.

Disse fire ideene går videre

26. juni 2018
Juryen har valgt ut fire ideer til fylkesvåpen for Innlandet. Disse ideene går nå videre til tre designbyrå.

Se alle forslagene til fylkesvåpen

19. juni 2018
Til sammen kom det inn 162 forslag.

Nå er det bestemt: Navnet blir Innlandet

14. juni 2018
Stortinget har nå vedtatt at navnet blir Innlandet fylkeskommune.

Fra sams til samling

13. juni 2018
Politikerne i Innlandet er klare for å ta det fulle og hele ansvaret for fylkesvegene fra 1. januar 2020.

Imponert over engasjementet

1. juni 2018
Fristen på forslag til nytt fylkesvåpen for Innlandet gikk ut 31. mai. Engasjementet er stort og det har kommet inn mange spennende innspill.
Translate »